Feestelijke heropening van De Magneet

Op donderdag 19 december jl werd de Magneet feestelijk heropend. Het is haast niet voor te stellen dat iets meer dan een jaar geleden de Magneet zou worden gesloten.

Huurders was de huur opgezegd en mensen aangeraden alvast op zoek te gaan naar een baan.
Met vereende krachten is dat niet alleen stopgezet maar zelfs omgebogen naar een geheel verfrist wijkcentrum.

De heropening was goed bezocht. De stadsdeelmanager, Timo Keuken, hield de eerste toespraak en bood twee mooie bloemstukken aan voor in De Magneet.


Daarna was er nog een mooi zelfgemaakt bord van goede buur De Posten voor de Magneet.
Frank Roeloffzen van het winkelcentrum bood een prachtig bloemstuk aan, evenals bloemstukken van verschillende politieke partijen.
De wijkraad had een stukje ingestudeerd en had de lachers op hun hand. Niemand werd gespaard.

 

De wijkagent, Erna de Witte-Wind, hield een serieuze toespraak over pesten. Samen met de wethouder en een jongere legden ze buiten op de stoep bij de Magneet een anti-pesttegel. Een ieder ziet gelijk bij binnenkomst dat pesten niet geduld wordt op de Magneet.

Na een emotionele toespraak van stadsdeelwethouder Arjan Kampman werd een lintje doorgeknipt. Na een periode van verbouwing en geen wifi is de Magneet weer open voor alle buurtgenoten en meer. In de komende Brinkpraat zullen we een mooie pagina maken over alle gebruikers van de Magneet, Wijkwijzer Zuid, de wijkraad en de Brinkpraat natuurlijk. Maar ook yoga, ouderensoos, de biljartclub, Spaanse les, werelddansen, bingo en nog veel meer. We hopen u vaak te zien.

in het filmpje staat”Wijkwijzer Oost” , moet natuurlijk Zuid zijn.