BBQ vrijwilligers ‘stadsboerderij ‘De Wesseler’

Zoals u misschien wel weet is er vorig jaar een pluk- en moestuin aangelegd op Stadsboerderij de Wesseler. Mooie bloemen en verse groente die verkocht werden op de donderdagochtend

Mooie bloemen en verse groente die verkocht werden op de donderdagochtend. Er is goed nieuws, het komende seizoen gaan we dat weer doen. Om de vrijwilligers die de tuin onderhouden, de verkoop doen en een praatje maken te bedanken voor hun noeste arbeid het afgelopen jaar en enthousiast te maken voor het komende jaar was er op 17 maart een BBQ georganiseerd. Deze werd gesponsord door Sanders Vers met heerlijk vlees voor op de bbq en de nieuwe Albert Heijn, beide te vinden in Winkelcentrum Enschede Zuid, zorgde voor de drankjes. Waarvoor dank! In de komende Brinkpraten kunt u lezen wanneer welke bloemen en groenten klaar zijn voor de verkoop. Dan bent u natuurlijk weer van harte welkom!