Nieuwsbrief wijkkrant

Beste wijkkrant-lezer in Enschede zuid & west Hierbij ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij of interesse in de wijkkranten Enschede Zuid en/of West van februari 2023.

Nieuwe wijkkrant in west
Vanaf februari 2023 geven wij 4 wijkkranten uit: de Stroinkslander, de Brinkpraat, Om De Hoek Gekeken en de nieuwe wijkkrant voor West: de Wester. De Wester verschijnt 10x per jaar in Stadsveld, Boswinkel, Pathmos & Ruwenbos (postcodegebied 7543 & 7545).

Huis-aan-huis verspreiding
Vanaf woensdag 15 februari zijn de wijkkranten huis-aan-huis bezorgd in heel Enschede Zuid & West, ingevouwen in de Huis-aan-huis Enschede.

Krant niet ontvangen?
Mail naar bezorgers@verspreidingen.nl (mailto:info@wijkkranten.nl) of bel All-Inn verspreidingen, tel. 0571-274137. Vermeld daarbij altijd straat en huisnummer om de juiste bezorgwijk te kunnen vaststellen. Ophaalpunten
Niet ontvangen? Op een aantal openbare plekken in uw wijk liggen altijd voldoende wijkkranten om gratis mee te pakken: in wijkgebouwen, winkelcentra, supermarkten en bibliotheken. Online lezen
Alle wijkkranten van deze maand en daarvoor zijn te lezen en te downloaden op onze vernieuwde website www.wijkkranten.nl. Uw verhaal in de maart-krant?
Iedereen in de wijken in Enschede Zuid en West kan zijn of haar verhaal uit de wijk insturen. Alle tips, opmerkingen, foto’s of ingezonden brieven zijn van harte welkom!

Aanleveren kopij Zuid & West
Heb je een redactionele bijdrage voor de wijkkrant? Nieuws of achtergrond? Mail die dan uiterlijk woensdag 8 maart naar:
naar voor de Wesselerbrink, Stroinkslanden en Helmerhoek. naar voor Stadsveld, Boswinkel, Pathmos en Ruwenbos.

De maart-kranten komen uit op woensdag 22 maart.

Bereik uw doelgroep met een advertentie in de wijkkrant
Wilt u effectief uw aanbod bekendmaken met heel Enschede Zuid & West, of misschien juist alleen in uw eigen wijk de lezers bereiken via hun eigen, vertrouwde wijkkrant Om De Hoek Gekeken, Brinkpraat, Stroinkslander of de Wester? Of allemaal tegelijk?

We bieden een bereik van 5.000, 12.000, 17.500 of 29.500 wijkkranten. En, adverteren in wijkkranten = warme acquisitie!

Nieuws op buurtniveau, maatwerk met groot bereik!
Informatie over formaten & tarieven vind je op
Meewerken aan Wijkkrant de Wester?
We zoeken schrijvers en redactieleden voor de Wester. Dat kan als vrijwilliger, maar we hebben ook nog plek voor een freelancer.

Ben jij of ken jij iemand die wil helpen met de wijkkrant? Neem dan contact op via redactie@wijkkrantdewester.nl of bel naar Bert 06-26900587.

Met vriendelijke groet,

Bert Bennink
hoofdredacteur Enschede Zuid kranten & de Wester
06 – 26 90 05 87