Onderzoek digitale hulpmiddelen

Kun je gezonder leven met of door een digitaal hulpmiddel? Zou een smartwatch of een app kunnen helpen om je leefstijl te verbeteren? Passen die digitale hulpmiddelen wel in je dagelijks leven? En hoe dan? Met die vragen gaat onderzoeker Lara Siering van Universiteit Twente de komende maanden aan de slag. En daar heeft ze je hulp bij nodig.

Het onderzoek

Voor het onderzoek worden deelnemers gezocht van 50 jaar en ouder. Deelnemers aan het onderzoek krijgen een digitaal hulpmiddel drie maanden te leen. In die maanden vragen ze je om te onderzoeken over hoe je het hulpmiddel gebruikt. Dat onderzoeken gebeurt door het maken van foto’s en korte berichten. Daarnaast is er iedere maand een bijeenkomst om ervaringen met elkaar te delen. Die bijeenkomsten zijn bij wijkcentrum De Magneet. Als dank ontvangen alle deelnemers na afloop van het onderzoek een VVV-cadeaukaart van €30,00.

Direct aanmelden? Of heb je vragen? Bel met telefoonnummer 06 427 93 165 (Ma t/m vrij: 9.00 – 17.00 uur). Mail naar: **mocia@utwente.nlmocia@utwente.nl. Of loop binnen bij de Magneet (Hertmebrink1) voor een inschrijfformulier.