alifa2

Vrijwilligsters Alifa ontvangen de Enschede-speld

Melek Demir en Indira Soukdew gehuldigd tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Gemeente Enschede op 8 januari jl. Burgemeester Fred de Graaf noemde hen ‘Koplopers in de samenleving’.

Indira Soukdew is vrijwilligster in de wijk Wesselerbrink. Al ruim 18 jaar zet Indira Soukdew zich in voor de kinderopvang tijdens de ontmoetingsgroepen en cursussen van Alifa in de Wesselerbrink in stadsdeel Zuid.

Met haar ervaring en rustige uitstraling zorgt ze voor een veilige, leuke en leerzame speelomgeving voor de kinderen. Zo geeft ze de ouders de kans om even bij elkaar te komen, met elkaar te praten, maar ook om informatie te krijgen over de opvoeding van hun kinderen. Indira is altijd positief: ze wil graag helpen, is altijd vrolijk en bovenal trouw: je kunt altijd op haar rekenen! Daarnaast vindt Indira het erg belangrijk dat de ouders en kinderen de Nederlandse taal goed leren spreken: want alleen zo kun je mee doen!

Het is dan ook geweldig dat ook zij op 8 januari 2015 in het zonnetje werd gezet en de Enschede-speld in ontvangst mocht nemen.

Alifa feliciteert Melek en Indira van harte en bedankt hen voor hun inzet in de afgelopen jaren.