wesselerbrinklaanbijvank

Verkeerslichten verdwijnen op Wesselerbrinklaan – Het Bijvank

De gemeente werkt aan een plan om de verkeerslichten op het kruispunt Wesselerbrinklaan en Het Bijvank te verwijderen. Na de zomervakantie volgt de inspraakprocedure. Dan horen we meer.

Het voorstel is om verkeerslichten te verwijderen op drie verkeerspunten van de Wesselerbrinklaan: op de kruisingen met Vlierstraat, Het Bijvank, en Broekheurne-ring. Het blijven gewone kruisingen; het worden geen rotondes.

Van dat voorstel wordt nu het kruispunt met Het Bijvank uitgewerkt. Na de zomervakantie wordt het aan de wethouders voorgelegd, en volgt inspraak van bewoners.  Voor de andere kruisingen is het nog niet zeker of de doorstroming van verkeer voldoende blijft zonder verkeerslichten. Wordt vervolgd.

{mosmap lat=’52.1955377’|lon=’6.8780671’|zoom=15}