wc4

Winkelcentrum 2.0 in de steigers

De verbouwing in Winkelcentrum Zuid is in volle gang. Met roltrap of lift kom je bij Big Bazaar. Daaronder is Tuunte geopend. De Zuivelhoeve is lekker bezig, en er is nieuws van de Bruna.

Big Bazaar

Wanneer je met de rug naar de Blokker staat kijk je uit op een groot nieuw plein. Met een roltrap of met de lift kom je boven, waar je een Big Bazaar aantreft. Deze nieuwe winkel is een dochter van de Blokker, en verkoopt o.a. drogisterij-artikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, snoep, en klein huishoudelijke artikelen.

Plein

Onder de Big Bazaar krijgt de Hema een nieuwe stek op de begane grond. Het grote plein dat is ontstaan wordt gebruikt voor evenementen van het winkelcentrum. Aan de rechter kant van het plein blijft Chinees restaurant De Mandarijn niet achter: daar wordt het interieur verbouwd.

wc7

Tuunte

Aan het plein heeft onlangs ook Tuunte haar deuren geopend. In de frisse winkel kun je terecht voor dames-, kinder- en babykleding. Vorig jaar sloot de winkelketen uit het oosten nog haar vestigingen in Losser, Delden, Enter en Neede. In de stad moet het lukken: Tuunte mikt op winkelend publiek, en investeert in de collectie, personeel, en nieuwe vestigingen.

wc6

Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve is tijdelijk verhuisd naar het pand van de Mitra, zodat de winkel helemaal verbouwd kan worden. De bekende geelgestreepte markiezen verdwijnen, en er komen schuifdeuren om tocht in de winter buiten te houden. De tijdelijke locatie is ook niet verkeerd. Sommige klanten dachten zelfs dat dit de nieuwe plek is: de kaasboer kreeg behalve felicitaties ook al een bloemetje. Dat belooft wat voor de opening op 2 maart!

wc2

Bruna

Van de Bruna hebben we ook nieuws. De Bruna bevindt zich net als de Zuivelhoeve in het deel van het winkelcentrum dat bijna gereed is. Eigenaar Postma heeft de zaak verkocht, en geeft het stokje door aan een nieuwe ondernemer. We hopen dat de klantvriendelijkheid en gezelligheid blijft!

Verbouwing van het dak

Minder prettig: het winkelcentrum van de Jumbo tot aan Sanders Vers wordt momenteel flink onder handen genomen. Het dak is eraf, en je loopt er langs steigers. Even doorbijten en je jas dicht houden. Maar dan krijg je ook wat: Winkelcentrum Zuid 2.0.

Ook worden zo snel mogelijk de infoschermen terug geplaatst, maar nu op plekken waar ze wél goed zichtbaar zijn. En met nieuwe apparatuur die niet om de haverklap defect is. De redactie van Wesselerbrink is er nu actief bij betrokken, en zit er bovenop.

wc9

wc10wc11