Mantelzorgwaardering

De gemeente Enschede heeft besloten ook dit jaar weer een mantelzorgwaardering uit te keren aan de mantelzorgers in Enschede.

Product kiezen of uitbetalen
Een mantelzorger ontvangt een waardering van € 50,- per jaar. Voor de waardering in 2016 konden mantelzorgers alleen kiezen uit producten van de online mantelzorgwinkel. Dat kan voor 2017 nog steeds. Dit jaar is het ook mogelijk om de mantelzorgwaardering te laten uitbetalen. Dit kan ook via de online mantelzorgwinkel.

Ben ik een mantelzorger?
U bent mantelzorger indien u minimaal 3 maanden per jaar, minimaal 8 uur per week iemand ondersteunt. U woont in Enschede of u verleent mantelzorg aan een inwoner van Enschede. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Meldt u zich dan aan, wij beoordelen uw aanvraag en nemen eventueel contact met u op indien wij nog vragen hebben.

Hoe kan ik mij aanmelden?
U kunt zich heel eenvoudig aanmelden: https://mantelzorgwaardering053.nl/mantelzorger/aanmelden

Dat kan tot 31 december 2017.

Ervaart u problemen met het aanmelden?
De helpdesk van Mantelzorgwaardering053 staat graag voor u klaar. Zij kunnen u direct helpen. Ga naar de website voor meer contactmogelijkheden.