Timo Keuken, Stadsdeelmanager Zuid

Sinds 1 september is Timo Keuken de nieuwe manager van stadsdeel Zuid. Een stadsdeelmanager heeft een verbindende rol. Hij denkt met je mee en legt de verbinding naar de juiste persoon of organisatie.

Hallo allemaal,

Ik ben Timo Keuken. Op 1 september ben ik begonnen als Stadsdeelmanager binnen Stadsdeel Zuid. In 2007 ben ik overgestapt van het bedrijfsleven naar de gemeente Enschede, en heb hier gewerkt in verschillende functies.

De baan als stadsdeelmanager heeft voor mij de ingrediënten die ik zoek in werk: vernieuwing, samenwerking en diversiteit. Het samen met elkaar op pad gaan, de koers uitzetten en de bestemming te bepalen om uiteindelijk succesvol te zijn.

Enschede is echt mijn stad. Ik vind het een stad met visie, één die aanpakt in plaats van afwacht. Zeker ook in stadsdeel Zuid waar met steeds weer nieuwe energie gebouwd wordt om wijken nog beter en mooier te maken voor haar inwoners. Dat past bij mij en ik ben blij dat ik hier een onderdeel van mag zijn!

Door ideeën en wensen, samen met u allen, om te zetten naar duidelijke doelen, heldere afspraken en concrete acties, kunnen we vast zorgen dat het Zuiden nog zonniger wordt.

Ik heb er zin in!

t.keuken@enschede.nl
Stadsdeel Zuid