Nieuwe kerstboom Lattropbrink

Wat sneu: een 18 jarige oude "kerstboom" is gesneuveld door een ziekte. Dankzij de inzet van wijkbewoners, wijkbudgetten en wijkbeheerder Dhr. Loevering kan de Lattropbrink hopelijk weer vele jaren genieten van een nieuwe kerstboom! En uiteraard kerst vieren elke dag!

Een verlaat kerstverhaal…

Afgelopen zomer bleek er, na 18 jaar van hem genoten te hebben, een ziekte in onze oude vertrouwde kerstboom genesteld te zijn.

Al een hele tijd daarvoor zagen we hem langzaam aftakelen. Uiteindelijk was het noodzakelijk dat hij zsm gekapt werd.

Dankzij de volledige medewerking van de Dhr. Loevering en door een bijdrage van de wijkbudgetten van gemeente Enschede is er in samenwerking met de bewoners van de Lattropbrink op 28 oktober j.l. een nieuwe kerstboom geplaatst.

Wij hopen van dit prachtige exemplaar toch minstens zo lang te mogen genieten!