Veilig buitenspelen op Tubbergenbrink

Nadat het oude klimrek was afgekeurd door de gemeente diende de bewonerscommissie van Tubbergenbrink een aanvraag in voor een zandbak en een klimrek.

Alle kinderen horen veilig buiten te kunnen spelen en als bewonerscommissie moedigen we het buiten spelen ook aan door versleten speeltoestellen te verwijderen en nieuwe toestellen te plaatsen. Op de lege plek die het afgekeurde klimrek heeft achtergelaten hebben wij een nieuwe zandbak laten plaatsen.

Als bewoners hebben we ook aan de wat oudere kinderen gevraagd wat zij zouden willen hebben, al vlot en eensgezind riepen ze Wij willen een duikelrek met felle kleuren.

We hebben een aanvraag gedaan bij de Werkgroep Wijkbudget Het Lang en de aanvraag is goedgekeurd. Zouden jullie ook iets moois op jullie brink willen, bijvoorbeeld een nieuw speeltoestel of iets totaal anders, neem dan eens contact op met de wijkbudgetten. Er kan meer dan je denkt!

Groetjes,
Bewonerscommissie Tubbergenbrink