Brinkpraat lente-editie 2018

De Brinkpraat is er weer, dé wijkkrant van de Wesselerbrink! Maar wellicht voor de allerlaatste keer, iets met kabel en kink...Een nieuwe krant voor heel Enschede Zuid, of 45 jaar identiteit zomaar over en uit? Lees het nu en vul ook de enquete in, want uw mening telt meer dan ooit in spreekwoordelijke- en letterlijke zin.

Binnenkort verschijnt er ook een online enquete op onze site, houdt dus de site in de gaten. Papieren enquete formulieren kunt u vanaf volgende week op diverse punten in het winkelcentrum deponeren, maak daarbij ook kans op een waardebon van 10 euro! Zoals u van ons gewend bent, natuurlijk ook al het nieuws in en om onze mooie wijk. Wij wensen u veel leesplezier!

Heb je een NEE-NEE sticker op de voordeur? Geen probleem, lees ‘m digitaal:

ePaper not found

Of download de krant.