Wijkfeest Lang Leve Het Lang op 14 juli

Op Facebook schreef de organisatie "Wat was het een super wijkfeest op 14 juli! Mooi weer, goede opkomst en veel goede reacties gehad. En ja, er wordt nu al weer gepraat over de editie van 2019."

Van de organisatie

Medio september 2017 hebben een aantal bewoners van ‘Het Lang’ het idee geopperd om weer een wijkfeest te organiseren. De datum werd gezet op 14 Juli 2018. Het motto ‘Kom in actie en doe mee’.

Na maanden van voorbereiden was het op zaterdag 14 juli dan zover.  Mooi weer, goede opkomst en heel veel gezelligheid. Als organisatie kunnen we terug kijken op een mooi wijkfeest. Dit wijkfeest was niet mogelijk zonder de bijdrage van de wijkbudgetten en de inzet van de vrijwilligers, hiervoor dank.

De dag begon voor velen al om 06:00 uur: eerst het terrein schoon maken zodat alles op zijn plek gezet kon worden. De kramen, het podium en de tenten staan al snel klaar. De kooplieden hebben hun plek ingenomen en om 10 uur starten, lukt dat…. ja hoor. Alles was ruim op tijd klaar.

De opening is verricht door de voorzitter van de wijkraad, de heer Henk Siekmans. Met een muzikale act werden de bezoekers welkom geheten en barsten het feest los.

Met zang en dans, een clown voor de kinderen, braderie, live muziek, mooi weer en gezelligheid kunnen we terug kijken op een mooi wijkfeest en worden er al plannen gemaakt voor volgend jaar.

Nogmaals willen we de standhouders, artiesten en niet te vergeten de vrijwilligers en de wijkbudgetten bedanken mede door jullie was het wijkfeest een geslaagd feest. Tot volgend jaar.

Foto’s: Johan Bruinsma