Wegens succes: opnieuw 30 kunst-kerstbomen

Gaat het nu al over kerstbomen, nu het nog volop zomer is? Ja, want op 6 oktober kunnen buurten zich inschrijven voor een herbruikbare kerstboom met lampen.

Vorig jaar december heeft de wijkraad 30 kerstbomen aangeschaft met wijkbudget. Deze kerstbomen zijn door de wijk verspreid. Ze zijn 6 meter hoog, met 600 LED lampjes. Omdat het zo’n groot succes was heeft de wijkraad dit jaar opnieuw 30 kerstbomen aangeschaft.

Op 6 oktober tijdens de Open Dag Behoud De Magneet kun je ook een aanvraag doen voor zo’n kerstboom. Heeft er vorig jaar bij je in de buurt géén kerstboom gestaan en wil je ook graag een boom, kom die dag dan tussen 12.00 en 16.00 uur naar wijkcentrum de Magneet waar je je kunt inschrijven voor een boom. De boom blijft eigendom van de wijkraad en je krijgt hem in bruikleen. Je tekent daarvoor een overeenkomst dat je verantwoordelijk bent voor de boom en dat je bij verhuizing de boom aan iemand anders in buurt overdraagt.