Kerstfeest bij de Zonnebloem

De Zonnebloem vierde op 12 december een gezellig kerstdiner met bewoners uit onze wijk. Met glühwein en kerstliedjes.

Wat een sfeervolle begroeting buiten door de 3 midwinterhoornblazers. Je komt direct al in een kerstsfeer. Binnen worden de mensen welkom geheten door de vrijwilligers. De hartelijkheid straalt van hen uit.

Mariet Kamphuis, de voorzitter, heette iedereen welkom met een glaasje glühwein. De geweldige muziek Stay Close zorgde ervoor dat de kerstliedjes voluit werden meegezongen. Wat een sfeer!

Tussen de kerstliedjes door las mevrouw Siekmans een kerstgedicht voor. De grote groep vrijwilligers zorgen ervoor dat alle mensen bediend werden van een heerlijk kerstdiner aan  tafel. Het kerstverhaal over eenzaamheid werd voorgelezen door Bert Hassink. Het werd een grandioze middag met grote dank aan alle vrijwilligers die dit hebben georganiseerd.

Wat doet de zonnebloem?

De zonnebloem organiseert 1 keer per 2 maanden een activiteit voor mensen in Wesselerbrink. Per activiteit wordt een bijdrage gevraagd, dus geen contributie. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met mevrouw Gerda Langenberg, tel. 053-4774026.

Agnes en Kitty