Brinkpraat januari 2019

In deze eerste editie van 2019 o.a.: Sam's toko, basisschool De Windroos, de beweegtuin van De Posten, renovatie Hertmebrink, stadsdeelvoorzitter Marc Teutelink, de warenmarkt, en een kleurplaat van Iekus.

Heb je interessant nieuws, opinie of andere informatie? Stuur het naar redactie@wesselerbrink.com. We publiceren het dan op de digitale media (deze website, Facebook, en de infoschermen in het winkelcentrum) en geven het door aan de uitgever van de Brinkpraat. Alleen voor de Brinkpraat? Stuur het dan rechtstreeks naar contact@brinkpraat.nl. De sluitingsdatum voor de volgende Brinkpraat is 9 januari.

ePaper not found

De krant niet ontvangen? Let op: de Brinkpraat zit gevouwen in Hart van Enschede.

Een gedachte over “Brinkpraat januari 2019

  1. Wij krijgen Hart van Enschede niet maar wil wel graag Brinkpraat ontvangen, of ligt het weer klaar bij de volgende Stadsdeel Zuid bijeenkomst?

    Groetjes

    Hanny

Reacties zijn gesloten.