Huiskamer van de buurt gaat 7e jaar in

Kom eens gezellig naar de Huiskamer van de Buurt om creatief bezig te zijn of voor een kopje koffie of thee.

We zijn het zevende jaar ingegaan met de “Huiskamer van de buurt”, een initiatief van De Posten en gevestigd in het Gezondheidscentrum Wesselerbrink. Al die jaren gedragen door onvermoeibare vrijwilligers, die hun hart en ziel en veel van hun tijd steken in het warm en gezellig maken van de huiskamer. Betrokken en belangeloos. Ze verdienen een groot compliment!

Er is van alles te doen, elke dag maar weer: handwerken, knutselen, schilderen, wandelen of gewoon even gezellig koffie- of theedrinken. Omdat je samen met anderen gezellig bezig wilt zijn, omdat je even je hart wilt uitstorten of even de eenzaamheid en zorgen wilt vergeten. Er wordt gepraat, gezongen, gelachen, soms gehuild. Een huiskamer die het hart van de buurt is gaan vormen voor veel mensen.

Dankzij het wijkbudget van de wijkraad Wesselerbrink is dit allemaal elk jaar weer mogelijk. Dankzij deze subsidie kan de eigen bijdrage betaalbaar blijven en kunnen spullen voor al die activiteiten worden aangeschaft.

Onze wens voor dit jaar is dat we ook iets speciaals willen doen met de deelnemers: een dagje uit, iets bezoeken, misschien met een hapje en een drankje. We zijn ervan overtuigd dat we daarmee iets aanvullends kunnen bieden aan mensen die zelf niet zo vaak de deur uitgaan. En voor de mensen die nu nieuwsgierig zijn geworden naar de huiskamer: Er is altijd plek voor nieuwe deelnemers. Dus kom eens langs!

Kris
een gast van de huiskamer

Meer informatie  Programma van activiteiten

Een gedachte over “Huiskamer van de buurt gaat 7e jaar in

  1. Wat ben ik trots op onze mooie huiskamer van de buurt, waar inderdaad veel wordt gelachen gezongen maar soms ook wordt gehuild. Het is mooi om te zien hoe wij gegroeid zijn begonnen met twee tafels en zeven jaar verder hebben we er vier. Het is super belangrijk dat mensen elkaar kunnen ontmoeten in de huiskamer van de buurt.

Reacties zijn gesloten.