Ook iets organiseren in je buurt?

Als je iets wilt organiseren in je buurt en je hebt behoefte aan geld om dit mogelijk te maken, dan kun je daarvoor geld vragen van het wijkbudget.

De wijkraad van Wesselerbrink heeft een wijkbudget van de gemeente toegewezen gekregen om activiteiten te ondersteunen. Hiervoor gelden wel bepaalde spelregels.

Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld iets organiseren voor de kinderen, iets om de buurt op te vrolijken, het aanzien van het groen in je buurt verbeteren. Wanneer je een aanvraag voor geld indient wordt deze aanvraag beoordeeld door de Werkgroep Wijkbudget van de wijkraad. Deze groep bestaat uit bewoners uit je eigen buurt. De werkgroep beslist of je aanvraag wordt toegewezen.

Elke woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur houdt de wijkraad een inloopmorgen. Daar kun je alle informatie krijgen. Ook kunnen we samen met je het aanvraagformulier invullen. Op deze website kun je ook de nodige informatie en een aanvraagformulier vinden. Meer info hier.

De werkgroepen Wijkbudget Wesselerbrink