Brinkpraat mei 2019

In deze editie o.a. obs Harry Bannink, de wijkagent over woninginbraak, Syrische-Orthodoxe Nederlandse aan het woord, en buurtbemiddeling.

Heb je interessant nieuws, opinie of andere informatie? Stuur het naar redactie@wesselerbrink.com. We publiceren het dan op de digitale media (deze website, Facebook, en de infoschermen in het winkelcentrum) en geven het door aan de uitgever van de Brinkpraat. Alleen voor de Brinkpraat? Stuur het dan rechtstreeks naar contact@brinkpraat.nl. De sluitingsdatum voor de volgende Brinkpraat is 5 juni.

ePaper not found

De krant niet ontvangen? Zit het niet gevouwen in weekblad Hart van Enschede? Stuur dan s.v.p. een mail naar de uitgever, op contact@brinkpraat.nl. Blijft het probleem bestaan, laat het dan de redactie van Wesselerbrink weten!

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103