Denk mee over de toekomst van wijkdeel De Posten

Meer groen of veiliger oversteken? Praat mee over de toekomst van wijkdeel De Posten op 23 of 25 mei. Samen gaan we voor een buurt waar iedereen zich thuis voelt.

In maart kregen bewoners van wijkdeel De Posten inspraak van de gemeente. De gemeente gaat dit herhalen.

Op donderdag 23 mei:

 • 15.00 – 17.00 uur bij OBS De Broekheurne en Zorgcentrum de Posten.
 • 19.00 – 21.00 uur bij Zorgcentrum de Posten.

En op zaterdag 25 mei:

 • 12:00 – 14:00 uur bij Kinderboerderij De Wesseler.

Je kunt op deze tijden gewoon binnenlopen. Samen gaan we dan in gesprek over onderwerpen die je belangrijk vindt voor de buurt. Soms is dat over onderwerpen die op de korte termijn opgepakt kunnen worden (meer groen in de buurt), soms kost dat meer tijd (verduurzamen van de buurt) en soms blijkt een wens niet haalbaar of betaalbaar. We brengen alle informatie bij elkaar en gaan daar mee aan de slag. Samen gaan we voor een buurt waar iedereen zich thuis voelt!

Meedenken op een ander moment of vragen?

Heb je vragen hebben over de voortgang, of wil je ideeën liever op een ander moment inbrengen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur dan een een mail naar Petra Kerkhof: p.kerkhof@enschede.nl.

De gemeente

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103

2 gedachtes over “Denk mee over de toekomst van wijkdeel De Posten

  1. Beste Nico,
   Bij dit project werken gemeente Enschede, Domijn en Zorgcentrum de Posten samen. We halen de ideeën op in de buurt en we gaan met haalbare en betaalbare ideeën aan de slag.

   Vriendelijke groet,
   Rob (projectteam onze buurt, De Posten)

Reacties zijn gesloten.