Jubileum Polböske 5 september

Donderdag 5 september bestaat speeltuin ’t Polböske precies veertig jaar. Op die dag houden we de G-Viva voor kinderen van de Klim Op

De G-Viva is ontstaan in 2017. We werden regelmatig bezocht door begeleiders met kinderen Van Kinderdagcentrum Klim Op. Dit kwam doordat hun “speeltuin” onderhanden werd genomen.
Het Bestuur van ’t Polböske is van mening geweest dat er niet alleen aan het “gewone” kind gedacht moet worden maar ook aan kinderen met een beperking. Zij kunnen door hun beperking niet deelnemen aan de Viva. Derhalve hebben wij gemeend iets te moeten organiseren voor deze kinderen.
In overleg met de begeleiding van de Klim Op hebben wij een dag georganiseerd alleen voor hun kinderen. Ze hebben de dag van hun leven gehad. In 2018 hebben wij vanuit de EKR de Goastok ontvangen en door hun bijdrage zijn wij in de gelegenheid deze dag meerdere keren te kunnen organiseren.
Zaterdag 7 september hebben we een feestelijke dag met receptie voor buurtbewoners en voor genodigden. Het programma volgt later nog. Houd daarvoor Facebook en/of internet in de gaten.
Door de jaren heen zijn er veel veranderingen bij de speeltuin geweest. Zaterdag 7 september wordt een verandering bekend gemaakt.

Facebook: Speeltuin Polboske
Internet: https://speeltuinpolboske.weebly.com/

Speeltuin ’t Polböske
Beltrumbrink 52b
7544 ZD Enschede
Tel: 053-4770857