nieuwsbrief verbouwing Magneet

De Magneet is elk jaar tijdens de zomervakantie gesloten. Wij gebruiken deze periode om de verbouwingswerkzaamheden uit te voeren.

In het hele pand worden werkzaamheden uitgevoerd. Onder andere de luchtbehandelingsinstallatie wordt aangepast, de toiletten worden vervangen, de muren worden geïsoleerd, er komt Ledverlichting en de plafondplaten worden vervangen.

Het schilderwerk wordt opgefrist evenals de vloeren. De wijkraad is betrokken bij de kleurstelling. Het biljart komt na goed overleg op een andere plek. Het Magneetje wordt verbouwd tot 2 kantoorruimtes, een vergaderkamer en een toiletvoorziening.
.
De voorbereidingen zijn al in volle gang; de tekeningen zijn zo goed als klaar, de materialen zijn besteld en de planning is ook bijna rond.
Volgens de huidige planning kunnen de huidige huurders en gebruikers na de zomer weer terecht in de Magneet.

De verbouwing is dan nog niet klaar, er moeten dan nog een aantal wijkteam medewerkers en de Politie hier naar toe verhuizen. Met de gebruikers en huurders zijn door Roy afspraken gemaakt over het inpakken van de spullen in ruimtes en het niet kunnen gebruiken van de Magneet. Voor de zomervakantie moet alles ingepakt zijn.

De vakantiedagen van Alifa kunnen wel doorgaan. Het Magneetje is pas later klaar. De verwachting is dat rond 1 oktober de gemeente-, en wijkteam medewerkers en de Politie hier naar toe verhuizen.

Heb je een vraag of wil je meer informatie, vraag Roy. Hij kan je vraag vast beantwoorden of doorzetten.