Ons jaarlijks buurtetentje

Voor de 10 keer hebben wij afgelopen zaterdag 24 augustus 2019 weer een heerlijk middag gehad met z’n allen. Dat wil zeggen de 2 Appartementen aan de Wesselernering met de nummers 47 en 49.

Ondanks de hitte van die dag ( Je went er ook aan ) was de opkomst boven verwachting. Met behulp van gehuurde stoelen, tafels en 2 grote Partytenten konden 41 personen heerlijk in de schaduw zitten.

Voor de 3e keer hebben wij de bewoners kunnen trakteren op een Indische-Chinese Rijsttafel. Want van de gezamenlijke barbecue zijn we al lang af gestapt, omdat onze bewoners over het algemeen boven de 70 jaar zijn, en dan is de behoefte niet meer zo van de vette speklap en de half verbrande worstjes.

De Indische-Chinees Rijsttafel was deze keer ook weer van uitzonderlijke klasse en menigeen liep dan ook minimaal  2 keer naar de warmhoudschalen.

Na veel gezellig geklets over en weer en afspraakjes maken om elkaar toch vaker te willen zien, ging een ieder met een voldaan gevoel huiswaarts, met de mededeling aan de organisatie van de Bewonerscommissie dat het ook deze keer weer TOP was.