Feest Stokkumbrink

Bewonersgroep Stokkumbrink en omgeving bestaat 5 jaar.

Het 5-jarig bestaan van de Bewonersgroep Stokkumbrink en omgeving.

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat wij met behulp van Alifa de bewonersgroep Stokkumbrink zijn opgestart. Sindsdien organiseren wij ieder jaar de buitenspeeldag en doen we mee aan de landelijke burendag, met dank aan een aantal sponsoren.

Vanwege ons jubileum hebben we dit jaar besloten in plaats van burendag op 14 september een feestje voor onze buurt te organiseren. Omdat de buitenspeeldag in juni dit jaar vanwege het slechte weer niet door was gegaan hebben we deze dag afgetrapt met een wedstrijdje voor de kinderen. Met natuurlijk een prijsuitreiking waarvoor dank aan de wijkbudgetten het Oosterveld.

Aansluitend was er voor alle kinderen en volwassenen eten, drinken en lekkere hapjes.  Onder het voeren van gezellige gesprekken hebben we genoten van het heerlijke eten.

Wij kijken terug op een gezellige dag met gelukkig heerlijk zonnig weer. Op naar de volgende 5 jaar.