Speeltuin Tuindorp

Door de toekenning in 2018 door Wijkraad Wesselbrink door wijkbudgetgroep Het Lang zijn we zeer content dat we eindelijk de zeer gedateerde en oude toiletgroepen in het speeltuingebouw Tuindorp kunnen gaan renoveren.

Een openbaar gebouw zoals speeltuin Tuindorp moet voorzien zijn van toiletgroepen voor alle bezoekers en gebruikers en daar voldeed de oude toiletgroep totaal niet meer aan.
We ontvangen bezoekers van zeer jong tot zeer oud en daar horen passende voorzieningen bij.
Er is gekozen voor de volgende uitvoeringen
1 x toilet uitgevoerd met bijbehorende middelen voor mindervalide en rolstoelgebruikers
2 x toilet normale uitvoering.

Een van onze contacten waar we vaker mee samenwerken is 50|50 Workcenter en zij hebben de renovatie uitgevoerd. Dit mede door een zeer scherpe offerte en dat we hun graag deze klus wilden laten uitvoeren.

Begin november 2018 zijn we gestart met de renovatie.
Dat we sommige zaken anders hadden moeten inschatten kwamen we tijdens het slopen en opbouwen wel achter.
B.v. een knetterharde betonvloer waar een nieuwe afvoeren in moesten worden gemaakt, achter bestaande wanden een WIR WAR van elektrische bedrading – cv leidingen die niet correct in het verleden waren aangelegd – plafondconstructies wijzigen c.q. nu wel aanbrengen – isoleren, van alles kwam tijdens het renoveren naar voren en werd terplekke opgelost.

Dat deze aanpassingen en soms niet voorhanden hebben van personeel bij 50|50 Workcenter extra tijd gingen kosten was mede de oorzaak dat e.e.a. wat langer ging duren als voorzien.
Maar het eindresultaat mag er zijn en u als bezoekers kunt u nu super gebruik maken van de 3 nieuwe toiletten.
Blijft over nogmaals wijkbudgetgroep Het Lang te bedanken voor hun toezegging

M.v.g.
Jan Boers
Namens Stichting Enschedese Speeltuinen en speeltuin Tuindorp