Draaiorgel de Laplander op bezoek

Op 8 april jl speelde de Laplander op verzoek van de wijkraad Wesselerbrink op een drietal plekken in de wijk. Eerst bij het gezinsvervangende tehuis aan de Broekheurneborch omdat Andries daar zijn 70e verjaardag vierde.

Zonder bezoek maar met draaiorgel dus. Hij heeft die dag ook nog 70 verjaardagskaarten gehad!
De Laplander ging daarna naar de Posten waar de bewoners en werknemers konden genieten vanaf hun balkon. Ook deden een aantal bewoners een rollatordansje buiten. Natuurlijk op gepaste afstand. Even een lolletje in deze merkwaardige tijden waar we fysiek afstand moeten houden maar het toch ook lukt om sociaal dichtbij elkaar te komen. De Laplander deed dit geheel vrijwillig maar verteld dat ze toch liever dichter bij elkaar komen. Na de Posten vertrok de Laplander naar Erve Leppink. Met enige handigheid kon het draaiorgel in de tuin aan de achterzijde komen waardoor alle bewoners in de gelegenheid waren te komen luisteren. Ook hier werd door sommigen een dansje niet geschuwd. Na drie de vogeltjesdans te hebben gedaan ging uw reporter met een warm hart weer naar huis.