Medlon gaat werken op afspraak

Bloedafname op afspraak in Enschede De reguliere zorg is weer gestart. Afgelopen weken hebben we gemerkt op onze locaties bloedafname dat er een toename van patiënten is. Om invulling te kunnen geven aan de 1,5 meter- samenleving gaan wij op onze locaties geleidelijk over naar bloedafname op afspraak.

Op onze prikposten Twekkelerveld en Wesselerbrink in Enschede gaan we vanaf 2 juni over naar bloedafname op afspraak. Patiënten die een afspraak hebben gemaakt gaan vóór vrije inloop. Wij houden op deze locatie rekening met een korte overgangsperiode door vrije inloop van patiënten die nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe dienstverlening. Echter gaan we spoedig volledig over naar bloedafname alléén op afspraak.

Op deze manier kan vooraf het aantal patiënten in de wachtkamer beperkt worden en daarmee de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden.

Vanwege het coronavirus vragen wij patiënten om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer ze klachten hebben zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts. In dat geval dient de patiënt telefonisch contact op te nemen met de huisarts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld of dat de patiënt thuis geprikt kan worden of op afspraak naar een coronaprikpost in Hengelo.

Om patiënten en aanvragers goed te kunnen voorzien van actuele informatie adviseren wij onze website https://www.medlon.nl/patienten/Prikposten/ te raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.