Eetsoos 55+ begint weer

EETSOOS 55+ is weer na maanden dicht te zijn geweest door corona, weer begonnen. Vanaf februari kon u zich aanmelden om bij ons de warme maaltijd samen met anderen te nuttigen. Wie het gezellig vindt om bij ons te komen eten is op woensdag vanaf 12.15 welkom. Wij koken de maaltijd altijd vers en zeer gevarieerd. Koken doen we bij restaurant Pompidou, Wesselerbrink, op de bovenverdieping en daar is ook de eetzaal.

Er is een traplift aanwezig. U betaalt 6 euro voor een 2 gangen menu, dat kan een voorgerecht met hoofdgerecht zijn of hoofdgerecht en nagerecht  en sluiten af met koffie of thee na de maaltijd.  Lijkt het u gezellig om bij ons te komen eten, belt u dan vooraf om u aan te melden of om wat meer informatie. Hieronder zijn wat reacties die door de deelnemers zijn opgeschreven.

  • Gezellige mensen en iedere week een verrassing wat we gaan eten, heerlijk.
  • Ik kijk er echt naar uit.
  • Goed gezelschap en het eten is fantastisch, bediening is uitstekend
  • Een 3* restaurant is er niks bij
  • Heel gezellig, ik kijk er elke week naar uit.
  • Ik ben blij dat het weer woensdag is, gezellig eten.
  • Iedere keer weer verrassend smaakvol.

Dit zijn een aantal reacties, alle reactie opschrijven wordt wat veel. Voor meer informatie belt u met Ria v.d. Berg, 06 45251532 of Ans Rebergen 06 53766395.