Nieuwsbrief wijkkranten Enschede Zuid oktober 2022

Beste lezer, Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij en/of interesse in de wijkkranten Enschede Zuid van oktober 2022. De Stroinkslander, Brinkpraat en Om De Hoek Gekeken van deze maand, en de maanden daarvoor, zijn te lezen en te downloaden op onze webpagina www.wijkkranten.nl.

Huis-aan-huis verspreiding
Vanaf woensdag 19 oktober worden de wijkkranten weer huis-aan-huis bezorgd in heel Enschede Zuid, ingevouwen in de Huis-aan-huis Enschede.

Ophaalpunten
Niet ontvangen? Op een aantal openbare plekken in uw wijk liggen altijd voldoende wijkkranten om gratis mee te pakken, bv in wijkgebouwen en winkelcentra.

Bezorgklachten
Uw bezorgklacht kunt u mailen naar info@wijkkranten.nl (mailto:info@wijkkranten.nl) of bel naar All In Verspreidingen: 0571-274137. Vermeld daarbij altijd uw straat en huisnummer om de juiste bezorgwijk te kunnen vaststellen.

Uw verhaal in de november-krant?
Iedereen in Enschede Zuid kan zijn of haar verhaal uit de wijk opsturen. Ook tips, opmerkingen, foto’s of ingezonden brieven zijn van harte welkom.

Heeft u een redactionele bijdrage voor de wijkkrant? Nieuws of achtergrond? Mail die dan uiterlijk woensdag 2 november naar . De november-kranten komen uit op woensdag 16 november.

Voordelig adverteren in de wijkkrant
Wilt u heel Zuid bereiken of misschien alleen uw eigen wijk met een advertentie die een uitstekend bereik heeft bij de lezers via uw eigen, vertrouwde wijkkrant? Adverteren in de wijkkrant = warme acquisitie!

Ook kunnen we u helpen om uw advertentie vorm te geven. Zie hieronder een 1/2 advertentie-pagina uit de oktober-Stroinkslander. Alle informatie & mogelijkheden zijn te vinden op www.wijkkranten.nl. U kunt ook contact opnemen via of bellen naar 06-26900587.

Met vriendelijke groet,

Bert Bennink, hoofdredacteur Enschede Zuid kranten