Verslag Zomerfeest Lintveldebrink

Zaterdag 24 September2022  om 10.15 uur de opening  van het zomerfeest door Wethouder Marc Teutelink. Na wat toespraken is er een boom geplant. Er waren verschillende marktkraampjes met eten o.a pannenkoeken popcorn patat enz en drinken. Rommelmarkt met boeken, puzzels, …

Zaterdag 24 September2022  om 10.15 uur de opening  van het zomerfeest door Wethouder Marc Teutelink. Na wat toespraken is er een boom geplant.

Er waren verschillende marktkraampjes met eten o.a pannenkoeken popcorn patat enz en drinken. Rommelmarkt met boeken, puzzels, en andere spulletjes die verkocht werden. De jeugd kon zich laten schminken dit was een groot succes. Ook kon men een ritje met de huifkar maken.

Natuurlijk hoort er bij een feest live muziek dit werd verzorgd door de BLACK CATS.

Het blauwe spoor leidde ons naar de buren De Posten.

Onderweg er naar toe stond een kraam waar je koffie en warme Chocomelk kon krijgen.

Bij de posten was er ook van alles te doen kraampjes muziek en een optreden van het Posten koor.

En Drum en Marchingband Enschede.

Ook was er scoren in de wijk en Sportaal en Alifa  verbind de stad.

Zo was er wel voor ieder wat om met het hele gezin te genieten van ons zomerfeest.

Met dank aan alle donaties die we mochten ontvangen. De vrijwilligers die ons hebben geholpen om het allemaal in goede banen te leiden want zonder al deze mensen was het ons niet gelukt. Wij zijn dan ook erg blij dat we dit hebben kunnen organiseren voor onze bewoners in de Buurt.

De organisatiegroep Zomerfeest Lintveldebrink.

Hier nog wat foto’s