DE GEZELLIGE EETSOOS 55+

Al heel veel jaren organiseren wij een eetsoos voor iedereen die het gezellig vindt om samen van een warme maaltijd te genieten. Niet alleen het eten is belangrijk maar zeker ook de gezelligheid. Elke woensdagmiddag zullen wij voor u koken. U bent welkom vanaf 12.15 uur en om 12.30 serveren we het eten uit.

U krijgt een warme maaltijd met een voorgerecht of een nagerecht.  Er wordt heel divers gekookt.

Na afloop krijg u ook nog Koffie of thee en als u wilt kunt u nog even gezellig napraten.

De kosten voor de maaltijd bedraagt 6 euro per keer.

Lijkt het u leuk maar ook gezellig om bij ons te komen eten dan wordt u verwacht bij restaurant Pompidou, Wesselerweg 13 op de bovenverdieping. Wel eerst even aanmelden via 1 van de tel.nummers hieronder, of als u alleen wat informatie wilt.

Ben u slecht ter been dan is er is een traplift aanwezig.

 

Ria van den Berg

Tel 0645251532  of

 

Ans Rebergen

Tel 0534332439