Buurtfeest Albergenbrink

Afgelopen zaterdag ,15 juli ,hebben we ons brinkfeest gehad. Dit keer had ik ervoor gekozen om de voorste brink van de Albergenbrink erbij te betrekken

Dit heeft ertoe geleid dat er een paar gezinnen bij het brinkfeest aanwezig waren vanuit de voorste brink. Er waren een aantal mensen die buitenlandse gerechten mee namen waar we allemaal iets van konden proeven. Buren kwamen naar buiten en er ontstonden leuke contacten en gesprekken. In het bijzonder wil ik even vermelden dat we hebben bereikt dat een persoon wie ongeveer 10 jaar lang alleen binnen heeft geleefd naar buiten is gekomen en nu voor het eerst weer sociale contacten ging opdoen. Wij als buren zijn hier intens trots op.
De kinderen hebben zich deze dag prima vermaakt met de luchtkussens. Ook was er een suikerspin en popcorn machine aanwezig en was er voldoende lekkers en wat te drinken. Van een aantal buren heb ik leuke feedback mogen ontvangen en hebben me bedankt voor het organiseren. De bewoners waren tevreden en kijken uit naar een volgend brinkfeest.
Een zeer blije, tevreden Bewoner!!