HAAL UW GRATIS BOOMPJE(S) OP!

Zaterdag 2 maart zetten we weer een groene stap richting 'Enschede als een groot groen park'. Samen met Landschap Overijssel, MeerBomen.nu en Urgenda delen we ruim 1.500 zaailingen uit bij de Viermarken in het Ledeboerpark. Kan uw erf of tuin extra groen gebruiken? Meld u dan aan!

Samen met Landschap Overijssel, MeerBomen.nu, Urgenda en Natuurwerkgroep EnHOe hebben we de afgelopen weken rondom Enschede volop zaailingen geoogst. Zaailingen zijn opkomende bomen en struiken op een ongewenste plek. Normaal worden deze verwijderd en weggegooid, maar wij geven ze graag een tweede kans. In de bomenhub van het Ledeboerpark staan daarom nu meer dan 1.500 van deze zaailingen. Zo staan er meidoorns, berken, beuken, lindes, hazelaars, wilgen, frambozen, walnoten en gewone vlieren. Met het einde van het boomplant seizoen in zicht, is het tijd om ze een plekje te geven in uw tuin!

SAMEN MAKEN WE VAN ENSCHEDE EEN GROOT GROEN PARK VOOR MENS, PLANT EN DIER

60% van de grond in onze gemeente is grond van inwoners. Dat betekent dat ook uw stukje tuin bijdraagt aan onze droom om van Enschede een groot groen park te maken. En om ook uw stukje grond groen te maken, helpen we u graag! Haal daarom op zaterdag 2 maart gratis boompje(s) op.

OP = OP! MELD U SNEL AAN

Aanmelden kan via de website van MeerBomen.nu. Na het aanmelden ontvangt u een QR-code. Hiermee kunt u op 2 maart uw boompje(s) ophalen! Zien we u daar?