digitaalschermsnapshot

Hoe staat het met de digitale schermen?

De digitale schermen in Winkelcentrum Zuid tonen sinds enkele weken foto's van winkels. Dat is een voorproefje. Nieuws en reclame worden nu voorbereid.

Het project loopt behoorlijk achter op het schema. Dat komt door technische problemen – zo waren er problemen met televisieschermen die automatisch op standby gingen. Maar ook door de organisatie. De redactie van Vandaag in Wesselerbrink kreeg pas enkele weken geleden de technische informatie, en werkt nu met spoed aan de integratie met de schermen.

Winkeliers hebben onderling afspraken gemaakt over reclametarieven. Binnen enkele weken zullen reclame en nieuws verschijnen, zo verwachten we.

Bewoners kijken kritisch mee. De schermen zijn moeilijk leesbaar, zo horen we regelmatig. Ze zijn relatief klein, hangen hoog, en vaak is het contrast slecht door licht van buiten. Dat laatste zou beter worden na de verbouwing. De redactie neemt het commentaar serieus, en houdt een vinger aan de pols.