Buurtfeest Haarlebrink 2017

Op 9 september werd Haarlebrink omgetoverd in een feestpark.

Door Joyce van den Berg

Zaterdag 9-9-2017 begon slecht. De regen kwam met bakken uit de hemel. We hadden er een hard hoofd in dat we het droog zouden houden. Vanaf half 12 begon de zon gelukkig te schijnen en met wat druppels af en toe hebben we een super dag gehad.

We hebben de grote tent opgezet, buurtjes kwamen al steeds meer naar buiten om te helpen. De stormbaan en de 2 springkussens werden opgezet. De dj met zijn vrolijke muziek installeerde zich zelf ook.

De suikerspinmachine stond bij nr 14 in de garage zodat er toezicht gehouden kon worden op het apparaat dat erg warm kan worden. Wat hebben de kinderen (en volwassenen) lekker gesmikkeld.

Om 3 uur kwam de clown die van zijn ballonnen allerlei dieren mooie hoedjes en stoere zwaarden kon maken. De kinderen vonden dit erg leuk natuurlijk.

Ook werden alle kindjes geschminkt naar wens. Om 4 uur werd er patat opgehaald en ijsjes voor iedereen.

We hebben voor de kinderen nog een kleurwedstrijd gehouden. Daarmee konden de nummers 1, 2 en 3 een klein prijsje winnen. De EHBO-er heeft een knie verbonden van een kind dus blij dat hij er liep voor de veiligheid.

Vanaf 6 uur heeft de dj zijn boeltje ingepakt hebben we met een aantal buren bbq’s naar buiten gehaald en gezamenlijk met wel 40 volwassenen en kinderen gebbqd. Het is nog tot in de late uurtjes erg gezellig geweest.