Gezellige drukte op volleybaltoernooi

Op zondag 9 december deden 9 ploegen mee in een volleybaltoernooi in de Diekmanhal, georganiseerd door De Brink en Sportaal. Dit op navolging van het succesvolle volleybaltoernooi op het sportveld bij De Magneet in september.

Door Marco van Dolderen

Voor aanvang hebben we met 7 vrijwilligers de volleybalnetten opgezet in de Diekmanhallen. Om half 4 begon het toernooi. Met 9 deelnemende ploegen was het een gezellige drukte. Dit toernooi hebben zich 5 nieuwe ploegen aangemeld. Twee daarvan hebben zich opgegeven via de flyer die we in Wesselerbrink en omstreken hebben uitgedeeld.

Na een bevochten wedstrijd behaalde team Sixflags uit Het Bijvank de 3e plaats. De nieuwelingen Enschede Performance en 00 Juf streden voor de 1e en 2e  plaats. 00 Juf wist op het nippertje met de winst naar huis te gaan.

Alle nieuwe volleybalploegen hebben de organisatie bedankt voor de goede opzet van het toernooi. Meerdere personen en het team van Sportaal hebben aangegeven dat zij graag met ons mee willen trainen. De vele positieve reacties sterken ons dat we op de goede weg zijn. Het plan is om in april weer een toernooi te organiseren. Wij houden jullie op de hoogte.

Ook dit is mogelijk gemaakt door een bijdrage van wijkbudgetten.