Buurtfeest Sparrendaal

Onze buurtfeest is geslaagd!! We hebben nieuwe bewoners leren kennen, en de kids konden lekker met elkaar spelen en elkaar ook leren kennen. Zo maak je de buurt weer prettig.

Na lang wachten is toch eindelijk onze buurtfeest gekomen,
Met nieuwe bewoners in de straat die ook een kijkje zijn komen nemen hebben we elkaar toch weer allemaal leren kennen.

Zo konden de kinderen mooi spelen op het springkussen, tussen de regen door, en als het regende, zaten ze lekker binnen in de tent te knutselen of ze lieten zich schminken. Tussen alle gekte in was er natuurlijk ook tijd voor een snack en een drankje. En als de kids dan nog niet genoeg hadden gehad was er tegen de avond een lekker broodje knakworst met saus. Het zag er zo lekker uit dat zelfs sommige volwassenen zich niet in konden houden, en een broodje knakworst meepikte, ondanks dat er voor de volwassen wat later op de avond een BBQ gepland stond.
Nadat de kids uit gegeten waren en zich weer vermaakte op het springkussen, konden de ouders genieten van het lekkere eten.
Na het eten werd het al laat en gingen de meeste kinderen na huis of werden na opa en oma gebracht. Maar dat betekende niet dat de ouders mee gingen. Hier stond namelijk nog een avondje karaoke geplant, nou ja niet helemaal gepland maar wel hartstikke leuk.